Keresés
 
   
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

csak tíz év múlva ne ez a dal legyen alszunk rá egyet... téli utazás a kaposváriakból balta luxus csárdáskirálynő és zombik a nézőtéren hangállam - én zene nélül soha a legjobb előadás: csontbrigád hősök, hétköznapiak megvillan családi pótlék cipőtrend a bűvös mondat blú iz red szong mit nézzünk ma? mindent! én kérekelnézést1 férfibarátságról az athéni timon veretes párbeszéd a fesztiválbarátság égisze alatt hmg/halálra táncoltatott gagarintól steinerig - nagyon szubjektív kis esti hmgs zene u21 hivatalos megnyitó szophoklész reggelire u21 megnyitó előtti megnyitó

Videók

 

 

másnap - önkéntesbúcsú

2012.07.30.

20:34elindulunk és kezdődik az álca-életünk megint.
bebábozódik magyarország egyetlen közössége, amely így, ebben a formában csak évente egyszer van együtt, egy hétig, tíz napig.

a vasárnapi fesztiválzárást hagyományosan másnap mindig közös ebéd követi - balog józsi slambucot főzött, repetáztam is belőle, annyira finom volt.

az önkéntes ebéd a thealter hivatalos lezárása. még egyszer összejövünk, és aztán szétszéledünk a szélrózsa minden irányába.


fotók: révész róbert

idén crocs papucsokra való díszt kaptunk ajándékba - és rengeteg nagyszerű előadást.ehhez kellettek előadások, lelkes és kitartó közönség, és nem utolsó sorban önkéntesek, akik söpörtek, szedték és adták a jegyet, felmostak, húst vettek a hentesnél, kenyeret a péknél egy-egy előadáshoz, kísérték és segítették a csoportokat, és napi 20 órában talpon voltak.


köszönet a thealter önkénteseinek: Antal Gábor, Benyovszky Flóra, Bitter Csilla Enikő, Bodor Panna, Borbelj Eva, Ertl Dóri, Fekete Zsófi, Gera Judit, Gulyás Nóri, László Zsuzsi, Módra Gábor, Nagy Ágoston, Pál-Kovács Ramóna, Petró Annamari, Petró Juli, Rostás Mónika, Sábity Lenke, Simonyi Anett Hedvig, Tóth Emese, Tóth Hajna, Vámos Barbara, Varga Dóra, Zemliczki Éva.a lap tetejére
 

2018 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció