Keresés
 
   
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

csak tíz év múlva ne ez a dal legyen alszunk rá egyet... téli utazás a kaposváriakból balta luxus csárdáskirálynő és zombik a nézőtéren hangállam - én zene nélül soha a legjobb előadás: csontbrigád hősök, hétköznapiak megvillan családi pótlék cipőtrend a bűvös mondat blú iz red szong mit nézzünk ma? mindent! én kérekelnézést1 férfibarátságról az athéni timon veretes párbeszéd a fesztiválbarátság égisze alatt hmg/halálra táncoltatott gagarintól steinerig - nagyon szubjektív kis esti hmgs zene u21 hivatalos megnyitó szophoklész reggelire u21 megnyitó előtti megnyitó

Videók

 

 

másnap - önkéntesbúcsú

2012.07.30.

20:34



elindulunk és kezdődik az álca-életünk megint.
bebábozódik magyarország egyetlen közössége, amely így, ebben a formában csak évente egyszer van együtt, egy hétig, tíz napig.

a vasárnapi fesztiválzárást hagyományosan másnap mindig közös ebéd követi - balog józsi slambucot főzött, repetáztam is belőle, annyira finom volt.

az önkéntes ebéd a thealter hivatalos lezárása. még egyszer összejövünk, és aztán szétszéledünk a szélrózsa minden irányába.


fotók: révész róbert





idén crocs papucsokra való díszt kaptunk ajándékba - és rengeteg nagyszerű előadást.



ehhez kellettek előadások, lelkes és kitartó közönség, és nem utolsó sorban önkéntesek, akik söpörtek, szedték és adták a jegyet, felmostak, húst vettek a hentesnél, kenyeret a péknél egy-egy előadáshoz, kísérték és segítették a csoportokat, és napi 20 órában talpon voltak.














köszönet a thealter önkénteseinek: Antal Gábor, Benyovszky Flóra, Bitter Csilla Enikő, Bodor Panna, Borbelj Eva, Ertl Dóri, Fekete Zsófi, Gera Judit, Gulyás Nóri, László Zsuzsi, Módra Gábor, Nagy Ágoston, Pál-Kovács Ramóna, Petró Annamari, Petró Juli, Rostás Mónika, Sábity Lenke, Simonyi Anett Hedvig, Tóth Emese, Tóth Hajna, Vámos Barbara, Varga Dóra, Zemliczki Éva.







a lap tetejére
 

2015 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció